Boafdeling Nr. 117

Nr. 117 tilbyder plads og støtte til 11 beboere mellem 15-40 år. Langt de fleste er i 20-erne. De unge, der visiteres til Nr. 117, har brug for et tilbud, der kan gøre dem klar til livet i egen lejlighed.

Personalet i  Nr. 117, støtter og hjælper med de udfordringer, der må være, via et særlig og individuelt tilrettelagt forløb.

Som beboer i Nr. 117 bliver man tilknyttet et team, som består af to-fire pædagoger. Vi forsøger at matche team og beboer ud fra kompetencer og det behov for pædagogisk støtte beboeren har. I dette team, bliver der sammen med beboeren, den kommunale handleplan og vores faglige viden, tilrettelagt det forløb beboeren skal igennem under sit ophold i Nr. 117.

Rent fysisk er det fordelt på to matrikler, nemlig Nøddelunden Nr. 1 og Nr. 17. Vi har åbent alle dage om året hele døgnet rundt. Vi har vågen nattevagt, som du kan kontakte hvis du har brug for det.

Nr. 1. Her er plads til 8 unge. Under dit ophold på Asgaard, skal du være mellem 15 og 40 år. Du har dit eget værelse og badeværelse, og skal selv medbringe møbler, fjernsyn, computer og andre personlige ting. Vi har trådløst internet.

Nr. 17 har plads til tre unge, som hver har eget værelse og badeværelse. Du skal selv have møbler osv. med. Vi har trådløst internet.

Vil du vide mere om Nr. 117?
Så kontakt os her