Om Asgaard

Asgaard er en ombygget gård, beliggende midt i Nr. Aaby på en stille villavej. I stuehuset i Nr. 1 er plads til 4 beboere, som har eget værelse, badeværelse og øvekøkken i stueetagen. Beboeren medbringer selv møbler og personlige ting. Herudover er der fællesrum som stue, spisestue, køkken og vaskerum.

De gamle staldlænger huser ekstern afdeling, Valhalla og administrationen.

I haven i Nr. 1 ligger 4 pavilloner, hvor hver beboer har en lille lejlighed med soveværelse, køkken/stue og badeværelse. Hver pavillon har også vaskemaskine og tørretumbler.

Nr. 17 er et parcelhus, hvor hver beboer har eget værelse og badeværelse. Der er stort køkken/alrum, stue, havestue og bryggers med vaskemuligheder.

Asgaard har musik- og motionsrum med bordtennis, løbebånd, motionscykel, boksebold og andre redskaber samt kantine og TV-stue med masser af brætspil, Wee, Singstar og Playstation. Der er udhuse med plads til cykler, knallerter mm, bålplads og multibane til bl.a. tennis, foldbold og basket.

Asgaard ligger i kort afstand til Brugsen, Netto, Fakta. I Nr. Aaby er der flere butikker, frisører, apoteksudsalg, biograf, pizzarier og en døgnkiosk. Der er gode forbindelser med tog og bus. Stationen ligger ca. 500 m væk, og busserne holder næsten uden for døren.
Nr. Aaby ligger lige ved motorvejsafkørsel 57, 12 km øst for Middelfart.

Asgaards historie

Asgaards pædagogiske grundlag

Info til studerende

Værdier på Asgaard

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Se kontaktmuligheder her